A Legacy of Service: GlasWeld Manager van Technical Services Randy Mackey trekt zich terug

Op december 31, 2017, Randy Mackey zal de zijne beëindigen 32-jaar carrière bij GlasWeld. Sinds 1985 is Mackey een integraal onderdeel van GlasWeld en diende het de afgelopen jaren als Manager of Technical Services. Hij wordt nationaal erkend als een innovatieve ontwikkelaar en expert op het gebied van producten voor voorruitreparatie. Hij besteedt een groot deel van zijn tijd aan GlasWeld en biedt training en opleiding aan technici van over de hele wereld.

Als een bewijs van zijn bekwaamheid en kennis van het repareren van voorruiten, had hij het voorrecht tweemaal als keurmeester gekozen te worden voor de Windshield Repair Olympics op Auto Glass Week. Hij zegt: "Het was een genoegen en een eer om met het uitstekende team van GlasWeld samen te werken en ik zal het missen met onze grote groep technici." GlasWeld-technici worden vaak erkend als een van de best getrainde en deskundige mensen in de wereld. industrie, en Randy Mackey staat centraal in de inspanningen om dat te realiseren.

GlasWeld wil hem bedanken voor zijn jarenlange dienst en hem veel succes wensen bij zijn volgende onderneming. Hij zal door iedereen worden gemist.

Industry Experts zijn slechts een telefoontje of e-mail verwijderd!

Neem vandaag nog contact met ons op!

541-388-1156

info@glasweld.com

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *