RV? Semi-vrachtwagen? Hoe repareer ik een verticale glazen voorruit?

Hoe behandel ik een verticale voorruit? Laten we zeggen dat het een recreatief voertuig, een semi-vrachtwagen of misschien zelfs het zijlicht van een voertuig is waarbij de injector vrijwel horizontaal op het glas moet zitten op een verticaal stuk glas?

Het eerste om te begrijpen met verticale glazen voorruitreparatie is dat om de juiste vacuüm- en harsdruk te bereiken; je moet een kleine neerwaartse hoek met het glas hebben. Deze neerwaartse hoek maakt het mogelijk dat de hars correct in de breuk stroomt, evenals het vacuüm om de juiste zuigkracht te bereiken om de breuk van vocht en vloeistof te verwijderen die nodig is voor een reparatie van hoge kwaliteit. Het is dus van cruciaal belang om eerst de juiste hoek voor uw injector te krijgen.

Met het statiefstandaardontwerp hebt u de mogelijkheid om in verticale glasscenario's de diepte van de zuignap aan te passen. Door de onderste zuignappen naar buiten te halen, kunt u de spoed van uw injector aanpassen, zodat u een goed vacuüm krijgt en de reparatie kunt uitvoeren. Dat is de eenvoudigste manier om verticaal glas te adresseren met een van onze voorruitreparatie-injectoren. Nu, in het bijzonder, werkt dit goed met de nieuwe ProVac Zoom omdat het een dikkere en zachtere afdichting heeft, wat helpt om een ​​klein beetje te compenseren voor die extra hoek. Misschien wilt u een extra klik bij het werken op een verticaal glas, gewoon om ervoor te zorgen dat u een goede afdichting op het glas hebt, vóór uw vacuüm- en injectiecycli.

Verder biedt GlasWeld een adapter die tussen de injector en het glas zelf kan worden geplaatst, en die adapter heeft een kleine tapsheid die kan helpen om een ​​extra kanteling mogelijk te maken. Je zou dit kunnen gebruiken in combinatie met het uitschoppen van de zuignap of in plaats daarvan. We hebben verschillende opties voor u, maar het repareren van verticaal glas met een ProVac Zoom of een van onze voorruitreparatieinjectoren zou geen probleem mogen zijn als u deze stappen volgt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *