Hoe lang duurt het om mijn initiële investering voor een GlasWeld-reparatie-set voorruit te recupereren?

Hoe lang duurt het voordat ik mijn initiële investering terugkrijg als ik een professionele glasruitreparatieset koop?

Laten we eens kijken naar een conservatief scenario voor reparatie van de voorruit. Over het algemeen vragen de meeste technici voor windschermreparatie op de Amerikaanse markt, aan de lage kant, $ 45 per reparatie voor reparatiewerkzaamheden in de detailhandel. Dat is wat u aan uw klant zou willen factureren of dat de verzekeringsmaatschappij in het slechtste geval zou betalen in een winkelomgeving. Met onze Zoom Essential-kit, onze instapmodel voorruitreparatieset, een pakket met onze nieuwste technologie. U zou alleen 14-reparaties nodig hebben om uw initiële investering te betalen.

In veel markten kan de gangbare rente voor detailhandel veel hoger zijn dan dit tarief, maar zelfs aan het zeer lage eind, zullen 14-reparaties uw initiële investering terugverdienen. Daarnaast wordt onze essentiële kit geleverd met eerste supplies voor reparaties van meer dan 100. We laten u niet alleen genoeg spullen achter om niet alleen uw investering terug te verdienen, maar ook een substantiële winst te maken op uw eerste aankoop. Aan de andere kant, als je zou investeren in de zoom pro elite-kit, met voldoende voorraden om vier- tot zeshonderd reparaties uit te voeren. In dat scenario kost het u ongeveer 38 om 39-reparaties uit te voeren om uw initiële investering volledig terug te verdienen.

In beide gevallen kan het rendement op investering vrij snel zijn. Een ervaren reparateur op de voorruit met vaste klanten en routes kan 10, 15 of zelfs meer reparaties per dag uitvoeren. Dat is de reden waarom, wanneer u rekening houdt met de snelheid, technologie en kwaliteit van reparaties die onze voorruitreparatiesets bieden, het de initiële investering veel voordeliger voor uw bedrijf maakt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *