Hoe diep kan een glazen scratch het Gforce-systeem verwijderen?

Gooi dat glas niet weg! Het eerste om te begrijpen is dat diepte meestal niet het probleem is. Het heeft meer te maken met de hoeveelheid en de lengte van de scratch, waarna de daadwerkelijke krasdiepte wordt verwijderd. Met het Gforce-polijstsysteem kunt u de meest typische productiekrassen in een relatief korte tijd verwijderen. Daarnaast zorgen onze nieuwe dieptrekschijven van Microforce ervoor dat u met relatief gemak diepe krassen kunt verwijderen. Tussen de twee vindt u niet veel krassen die u niet kunt verwijderen binnen 15 naar 20 minuten. Vanuit technisch oogpunt is bewezen dat ons Gforce-polijstsysteem krassen zonder distorsie tot op een afstand van vierduizendsten van een centimeter verwijdert. Dat is in het algemeen een relatief diepe kras van het productietype, glas op glas, typekras.

Verder dan dat kan natuurlijk worden verwijderd met de Microforce-schijven, of het nu in een productieomgeving is of in een constructieomgeving. Nogmaals, de diepte is niet het probleem; het gaat meer om de hoeveelheid krassen als het gaat om het al dan niet accepteren van je. Voor situaties waarin het stuk glas 10, 15, 20 en zelfs 30 krassen bevat, is het wellicht beter om het glas weg te gooien. Als je eenmaal hebt besloten om de glazen kras te verwijderen, is de volgende stap om te bepalen welke methode de juiste is voor de glasschade. De Gforce-krasverwijderingsset is uitgerust met zowel polijstschijven als dieptrekschijven van Microforce.

Een goede vuistregel is om je vingernagel over de glazen kras te laten lopen. Als je vingernagel de kras kan voelen maar de kras kan passeren zonder dat je fysiek in de kras blijft steken, worden die beschouwd als licht tot middelmatig. Als u uw vingernagel over de kras van het glas laat lopen, blijft hij steken, wat als middelzware tot zware schade wordt beschouwd. Voor lichte tot middelzware glasschade zouden de Gforce polijstschijven geweldig werken en zou je zichtbaar storingsvrije resultaten opleveren. Het medium tot zwaar is waar je waarschijnlijk onze Microforce-schijven wilt beschouwen. Microforce-schijven zijn, in tegenstelling tot onze polijstschijven, een schuurmiddel, wat betekent dat u glas in een veel sneller tempo zult verwijderen. Door dit te doen, ben je gebonden aan het introduceren van enige mate van vervorming. Zorg er dus voor onze richtlijnen en training te volgen om vervorming van het glas te beperken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *