Hoe u uw glaskrasverwijderingsservices kunt prijzen

Een andere veel voorkomende vraag die we krijgen over het Gforce-systeem voor het verwijderen van glazen krassen is hoeveel moet ik opladen voor het verwijderen van glaskrassen?

Als u die vraag stelt, is het waarschijnlijk dat u aan het werk bent voor een jobsite, een bouwbedrijf of misschien bent u een glaswinkel die glaskrasverwijderingsservices aan uw klanten wilt aanbieden. Over het algemeen wilt u een minimumtarief instellen dat maximaal een uur aan werk dekt zodra u bij de baan bent aangekomen. Dat zou je moeten omvatten, of het nu een enkele kras of een paar kleine krasjes betreft. Door dat te doen en een uurtarief te hebben dat hoger is dan uw minimumtarief, dekt dat u voor situaties waarin de klant u zou kunnen bellen en u zou vertellen "hey dat ik een glas kras heb" om alleen op de werklocatie te komen en er zijn vijftien krassen. Ja, je zou flexibel kunnen zijn in dergelijke scenario's.

Onze suggestie ligt ergens tussen 65 en 150 dollars per uur, met een minimumbedrag. Veel glasverwijderende technici brengen $ 100- $ 125 in rekening voor hun minimumvergoeding en hebben dan een uurtarief dat vergelijkbaar is met dat of misschien iets minder voor eventuele extra uren. Over het algemeen zal dit u helpen om situaties te vermijden waarbij u helemaal naar de werklocatie gaat voor een goedkoop stuk glas, en u moet er twee uur over doen om een ​​kras te verwijderen.

Het hebben van een uurtarief zal geschikt zijn en zal helpen uw klanten voor te bereiden voor wat betreft het doen van uitgebreid glas scratch herstel als dat het geval zou worden. In sommige gevallen zou je bieden op een baan, laten we zeggen dat je naar een groot geïnstalleerd stuk glas kijkt. Je kunt de kras duidelijk zien; er zijn een of twee zichtbare krassen. Je weet precies hoe lang het gaat duren om de schade te verwijderen, precies wat er toe doet, en dat kunnen situaties zijn waarbij je de baan van tevoren zou aanbieden tegen een specifieke prijs.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *