Hoe werkt de coating van de kopkwaliteit van Gclear met OE-kwaliteit?

Hoe werkt de Gclear-coating van OE-kwaliteit? Wat is de chemie erachter?

Simpel gezegd, de Gclear-koplamprestauratiecoating is gebaseerd op een OE-formule. Wanneer een voertuig de fabrikant verlaat, doet het dat met een vergelijkbare UV-uithardende harde laag. We hebben die formule aangepast om hem gebruiksvriendelijker te maken in het veld. Gclear biedt een veegoplossing die, nadat deze door UV is uitgehard, hecht aan het polycarbonaat zelf en een enorme hoeveelheid slijtvastheid biedt.

Het zal alle trekproeven doorstaan ​​die ook aan OE-zijde worden uitgevoerd. Meestal snijden ze een klein vierkant in de uitgeharde coating en vervolgens voeren ze een serie trekproeven uit om de sterkte te verifiëren. Gclear slaagt voor die tests, en natuurlijk worden de slijtages gebruikt met 0000 staalwol.

Gclear-coating is zo gebouwd dat deze in essentie de oorspronkelijke fabrikantformule vervangt die op de lens zat, die uiteindelijk na verloop van tijd defect raakte.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *