Hoeveel moet ik opladen voor professionele koplamprestauratie?

Hoeveel moet ik mijn klanten in rekening brengen voor een professionele reparatie van de koplamprestauratie?

Nou, het antwoord ligt ergens tussen $ 65 en ongeveer $ 165. Ik weet dat dit twee drastische extremen zijn, maar elke markt is natuurlijk anders, dus het is belangrijk om je lokale markt te begrijpen en wat je concurrenten aanrekenen, en ook rekening te houden met het niveau van service en kwaliteit van restauratie dat je aanbiedt. Over het algemeen zou de high-end zich in een high-end botsingwinkel of dealeromgeving bevinden en zou het lage gedeelte meer een mobiele omgeving kunnen zijn, een groothandelstype. De meeste technici vallen ergens tussen dat $ 65- tot $ 165-bereik voor een set.

Nu zou je ook kunnen overwegen om een ​​enkele koplampprijs te hebben. Veel koplampen, veel voertuigen, worden gerepareerd door een carrosseriebedrijf en de verzekeringsmaatschappij betaalt alleen om de schijnwerper te vervangen. Je hebt dus één helder koplamp en één gele koplamp. In die gevallen kunt u klanten vinden die slechts één kant willen herstellen, dus overweeg ook om één prijs voor de koplamp te hebben. Je wilt echter wel rekening houden met de inschakeltijd om één koplamp te doen of twee koplampen is vrijwel hetzelfde. Dus de werkelijke reële arbeidstijd die u zou hebben geïnvesteerd, zou minimaal anders zijn. U wilt misschien een prijs die net iets lager is dan uw ingestelde prijs om aan die specifieke klanten tegemoet te komen.

Het andere ding om te overwegen is het bundelen van de service met andere diensten die u levert. Als u een detailer bent die een bundel verschillende services voor de klant heeft en u een garantie aanbiedt. Of als u een wasstraat bent of u voorruitreparatie, voorruitvervanging of raamkleuring doet; het aanbieden van een kortingstarief voor die klanten die uw winkel al hebben bereikt, of ze zijn al in voor een andere dienst, u kunt deze service tegelijkertijd aanbieden. Dat is absoluut iets om in mee te nemen bij het bepalen van uw prijs voor een professionele, duurzame, hoogwaardige koplaminerestauratieservice.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *