2

Welke voorruitreparatietraining biedt GlasWeld?

Welnu, het eerste is onze QuickStart-handleiding, die in elke kit is opgenomen. De gelamineerde informatie die precies laat zien hoe je een goede reparatie kunt uitvoeren, met afbeeldingen en instructies. Naast het vertrouwd maken met de normen hier op de Amerikaanse markt.

Daarnaast krijg je een dvd met alle video's die je thuis of op je computer kunt bekijken. Je hebt ook toegang tot onze online training, die beschikbaar is op GlasWeld.com. Voel je vrij om een ​​voorbeeld te bekijken voordat je je kit koopt.

Daarnaast bieden we maandelijks een gratis in-house training een keer per maand aan op onze prachtige locatie in Bend Oregon, dus als je zin hebt om naar de prachtige Bend Oregon te reizen en een paar deskundige expertweertraining voor de voorruit te krijgen, dan nodigen we je uit om dit te doen.

Daarnaast bieden we af en toe reizende lessen aan rond enkele van de beurzen en dergelijke, waar we een praktische training kunnen geven, dus houd dit in de gaten op Facebook en op andere plaatsen waar we nieuws presenteren.

Daarnaast bieden we twee dingen die uniek zijn in onze branche. We bieden een tweeledig certificeringsplatform. Ons certificeringsplatform biedt exclusieve toegang tot diepgaande HD-videotraining. Dit is een allesomvattende autoreparatie voor de voorruit die alles omvat, van het begrijpen van het bedrijf, het repareren van complexe soorten pauzes, factureringsverzekeringsmaatschappijen, het begrijpen van ADAS-kalibratie en meer. Je test dan je kennis over verschillende modules, resulterend in een voldoende of onvoldoende cijfer aan het einde. Op dat moment wordt u, als u slaagt, een door GlasWeld gecertificeerde technicus.

Nu hebben we ook een tweede GlasWeld Certified Master Technician-laag, en dat betekent dat u niet alleen het kennisgedeelte hebt doorgegeven, maar ook een praktisch gedeelte. In deze fase sturen we u een klein stukje glas en een pop-upstandaard, die speciaal voor u als technicus is gecodeerd. Er zitten vier pauzes in die je moet repareren. Na voltooiing zullen we uw reparaties scannen en u gedetailleerde feedback en een rapportkaart over uw reparatiekwaliteit verstrekken. Na het passeren, bent u een GlasWeld-gecertificeerde hoofdtechnicus.

We bieden meer trainingsopties dan vrijwel elke andere fabrikant op de markt, en we doen het om ervoor te zorgen dat u over de juiste tools voor succes beschikt.

Comments 2

 1. Goedenavond ik heb een pro vac zoomlens en ik ben begonnen te worstelen met sterretjes en combinaties, ik weet het niet als het de verkeerde hars is of gewoon ongeduld, ik kan niet lijken dat de benen vol raken, ik vind vaak dat de zoom de neiging heeft om te prei als ik injecteer,
  Heb je video's of tips,
  Met vriendelijke groet

  1. Hoi Andrew,

   Het eerste wat ik zou aanraden, is het doornemen van onze gloednieuwe trainingsvideo voor reparatieprocessen hier: https://youtu.be/x6-d9Z3KfKA

   Daarna zijn er een paar dingen die de problemen kunnen veroorzaken.

   1. Om de vulling van de benen aan te pakken, vooral bij strakke sterbreuken, kan het gebruik van een kurk aan de binnenkant van het glas om achter de pauze te wrijven terwijl onder harsdruk kan helpen de hars te laten vloeien. Het is een tip die we geven in de trainingsvideo, maar heeft pessucces gehad voor veel technici. Verder is het gewoon geduld en kan de injector aan het werk.

   2. Lekken tijdens het injecteren, zorg ervoor dat de hars niet op de top van de witte verzegeling komt, maar laat de hars als de onderkant van de onderste verzegeling zodat deze niet lekt wanneer u hem tegen het glas drukt. Zorg er vervolgens voor dat u voldoende druk of voldoende klikken hebt voordat u de hars injecteert. Je wilt naar beneden duwen tot je weerstand begint te voelen. De nieuwe witte buitenste afdichting is veel dikker dan onze vorige injectorafdichtingen en dit zorgt voor een behoorlijke hoeveelheid druk zonder de breuk te beschadigen.

   Deze worden allemaal gedetailleerd behandeld in onze trainingsvideo die ik hierboven heb gelinkt. Ga hier doorheen en het moet hopelijk alle problemen aanpakken die je hebt, verder kun je contact opnemen met onze getrainde en gecertificeerde experts bij 541-388-1156!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *