Vergeet het hars niet

Als u ooit online winkelde.glasweld.com om onze uitgebreide soorten harsen te bekijken, heeft u zich misschien de volgende vraag gesteld: Waarom? Zoals in, waarom heeft GlasWeld zo veel verschillende soorten hars? Zijn ze niet allemaal hetzelfde?

Misschien is de makkelijkste manier om dit te beantwoorden door te vermelden dat er geen twee voorruitschade gelijk zijn. En er komen geen schade op in dezelfde weersomstandigheden, of op dezelfde plaats op de voorruit.

Daarom hebben we verschillende kleurharsen en viscositeiten ontwikkeld voor verschillende soorten schade en weersomstandigheden. Er zijn zelfs blauwe en groene harsen voor de tintband bovenaan de voorruit.

Het hele punt van de talrijke soorten GlasWeld-hars kan worden samengevat in een enkele woordkwaliteit. De meeste GlasWeld-technici waarmee we spreken, zijn trots op de kwaliteit die ze kunnen bereiken met behulp van GlasWeld-producten. Glasweld hars is een belangrijk onderdeel in hun voorruit gereedschapskist.

Net als er geen twee ruitenwissels precies hetzelfde zijn, moet alle ruitenhars niet hetzelfde zijn. Een kwaliteitsreparatie maakt rekening met locatie, weer en schade type. Als dit het type kwaliteitsreparatie dat u vraagt, zijn GlasWeld-harsen hier om te helpen.

Filed Under: Windscherm Reparatieset, Koplamp Restauratie Kit, Glas Scratch Repair

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *