Home Remedy Repair: Bug Spray

Kan Bug Spray herstel bewolkte koplampen?

Doe-het-zelf of doe-het-zelf, projecten zijn een geweldige manier om geld te besparen en projecten onafhankelijk te realiseren. In de glas-, koplamp- en windschermindustrie zien we vaak trends van huismiddeltjes die mensen effectief vinden, maar echt, hoe effectief zijn ze? We hebben steeds meer video's op sociale media gezien die de 'positieve resultaten' van deze huismiddeltjes weergeven. Maar veroorzaken deze doe-het-zelfprojecten meer kwaad dan goed? Het antwoord is ja. Het is uitermate belangrijk om jezelf, klanten en technici te informeren over de langdurige schade van deze huismiddeltjes. Het nemen van de "gemakkelijke uitweg" kan u kosten.

Een populair huismiddeltje is het gebruik van insectenspray op koplampen. Het gebruik van insectenspray is goedkoop, gemakkelijk en snel. Om troebele lenzen weer helder te laten lijken, passen doe-het-zelvers een insectenspray op een doek toe en bedek ze vervolgens koplampen. De insectenspray vreet weg bij het plastic en verslechtert ze, waardoor ze nog meer geel, gebarsten en gebarsten zijn dan daarvoor. Wanneer de oorspronkelijke fabriekscoating wordt verwijderd van het onbewerkte polycarbonaat en niet wordt vervangen door een nieuwe coating, laat dit de koplampen onbedekt achter. Het verlaten van hen zonder een beschermend UV-schild is uiterst schadelijk en zal blijvende schade aanrichten. Afhankelijk van waar het voertuig zich bevindt, kunnen de intense stralen van de zon de koplampen ergens tussen 3-6 weken aantasten, waardoor ze niet meer kunnen worden hersteld. Technici, informeer uw klanten en gebruik de juiste hulpmiddelen en kennis voor een veilige en succesvolle reparatie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *