Waarom houden we van de Polishing Compound

IMG_2093

Laten we het in de gaten houden, er gebeurt een glaskrabber. Of het nu gaat om productieproblemen, of gewoonlijk dagelijks gebruik, is een glasblazel onontkoombaar. De oplossing is echter duidelijk. Onze inzet voor het vaststellen van beschadigd glas is zo sterk als het 33 jaar geleden was.

Onze polijstverbinding is een belangrijk onderdeel van de succesvolle verwijdering van glaskrabbers. Gebruikt met het Gforce-gereedschap, worden warmte en wrijving toegepast om schade op het glas te verwijderen. Het gebruik van de juiste hoeveelheid kracht is belangrijk, terwijl de verbinding in de schade wordt vrijgegeven. Aangezien deze kracht wordt toegepast, laat het de verbinding van de polijstschijf de poriën van het glas binnen. De polijstverbinding is niet-schurende, dus het verwijdert de kras en niet het glas. Onze krassenverwijderingsgereedschappen kunnen de grootste schade van alle soorten glas verwijderen. Dit soort glas omvat gelegerde, geïsoleerde eenheden, spiegels, starfire en laag ijzerglas, zelfs graffiti. Het verminderen van schrootpercentages en het besparen van zoveel mogelijk beschadigd glas leidt tot een veel groener bodem voor iedereen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *