Verleng het leven van uw zeehonden

Injectorafdichtingen die correct werken, zijn van vitaal belang voor succesvolle kwaliteitsreparaties, dus het is belangrijk om te weten wanneer u de afdichtingen moet vervangen en hoe u de afdichtingen zo lang mogelijk kunt laten duren. Sommige dingen die de levensduur van uw zegels verkorten, zijn het gebrek aan of de onfrequente onderhoud van de apparatuur, het gebruik van inferieure harsen of het gebruik van het verkeerde type of te veel smeermiddel voor injectorafdichting. Met goed onderhoud moeten uw zegels 3 tot 6 maanden of langer mee gaan. Dus, wat kun je doen om het leven van je zeehonden te verlengen? Er zijn een aantal goede gewoonten die je kunt ontwikkelen die zullen helpen.

  • Na de reparatie van de zeehonden na het repareren en de injector met de zuiger uit het lichaam wissen, kunnen de chemicaliën zich in de zeehonden absorberen en ze "uitluchten" waardoor ze langer duren.
  • Ook de bovenste afdichting van dag tot dag kan ook behulpzaam zijn. Verwijder en reinig de bovenste afdichting aan het einde van de dag. De volgende dag installeert u een nieuwe zegel, gebruik de volgende dag de originele zegel opnieuw. Door deze afdichting te roteren, zullen ze de dag kunnen uitzetten om de chemische stoffen die tijdens de dag kunnen worden geabsorbeerd te verdrijven.
  • Gebruik GlasWeld harsen. Er zijn veel goedkope, inferieure harsen op de markt. Veel van die harsen kunnen ervoor zorgen dat de zeehonden opzwellen en verslechteren om hun leven te verkorten.
  • Gebruik een dikker hars bij warme temperaturen. Bij warm weer wordt de hars verdunner waardoor ze in de afdichtingen kunnen weken. Door dikker hars te gebruiken, vertraagt ​​dit om het leven van de zeehonden te verhogen.

Door deze suggesties te volgen, zal het leven van uw zeehonden niet alleen verlengd worden, maar ook de kwaliteit van uw reparaties vergroten, waardoor uw reputatie als een voorruit reparatieprofessioneel wordt versterkt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *