Wat is ProVac Technology?

Gepatenteerde ProVac-technologie is iets wat u vindt in alle GlasWeld Injectors. In een notendop verwijst het naar de mogelijkheid om een ​​sterk vacuüm te trekken, maar ook in stand te houden tijdens het injecteren van hars. De meeste windschermreparatiesystemen maken gebruik van een schroefdraadsysteem of een basic vacuümsysteem. In beide gevallen is het vacuüm verloren bij het injecteren van hars met andere systemen. GlasWeld is de enige gepatenteerde injector om een ​​extreem sterk vacuüm te trekken en zelfs tijdens de injectiecyclus te onderhouden.
Waarom is dit van belang? Nou, alle injectoren streven ernaar om lucht en vocht uit de pauze te verwijderen. Maar zonder ProVac-technologie kan dit heel moeilijk zijn, zo niet onmogelijk. Waarom? Bij schroefdraadinjectoren proberen ze de lucht uit te schakelen met zogenaamde "verplaatsingstechnologie". Dit kan echter leiden tot gevangen luchtbellen en benen die moeilijk te vullen zijn door de aanwezigheid van lucht. Andere injectoren die het vacuüm trekken maar niet onderhouden, verwijderen de lucht vaak, maar injecteer deze vervolgens opnieuw in de pauze tijdens de injectiecyclus. Dit leidt tot kleine zwarte vlekken in de pauze. In beide gevallen zijn deze zwakke punten in de reparatie en maken ze de reparatie zichtbaar voor u en uw klanten. Om deze reden hebben zoveel Auto Glass Professionals overgeschakeld naar een van GlasWeld's gepatenteerde injectoren met behulp van ProVac Technology.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *